Nepotizmi/ Vëllai i Vasilika Hysit emërohet drejtor burgu në Fushë-Krujë

Vëllai i deputetes së PS, nënkryetares së Parlamentit Vasilika Hysi është emëruar drejtori i Burgut të Fushës-Krujës. Bëhet e ditur se, Agron Hysi është emëruar në këtë post pa aptur asnjë meritë, porvetëm për faktin se është vëllai i nënkryetares së Parlamentit, Vasilika Hysi.
Pas ardhjes në pushgtet të “Rilindjes”e gjithë administrate është mbushur me njerëzit e afërt të zyrtarëve të lartë dhe militnatë të PS. Nepotizmii ka shtrirë kthetrat në të gjitha institucionet shtetërore.
Qytetarët përballen me një barrikadë të pakalueshme dhe në asnjë rast nuk arrijnë të zgjidhin hallet e tyre në zyrat shtetërore.

Vasilika Hysi foto LSA