Ballina Kryesore Klyshi i Ramës në Bashki ofendon protestuesit nga bodrumi: Janë shpellarë

Klyshi i Ramës në Bashki ofendon protestuesit nga bodrumi: Janë shpellarë

Këlyshi i Ramës në Bashki, Erion Veliaj pasi nuk ka guxuar të flasë me protestuesit është shfaqur para kamerave vetëm 40 minuta pasi protestuesit janë larguar nga rrethimi i Bashkisë.
Veliaj duke folur nga bodrumi i Bashkisë ku u sigurua me policë dhe mbylli dyert me zinxhirë deklaroi se nuk ka kujt ti flasë dhe se ka përballë tij shpellarë. “Çfarë tu them miqve të mij ndërkombëtarë që vijnë këtu dhe më japin çmime për Tiranën që kam përballë një parti me shpellarë që sulmojnë institucionet?” u shpreh Veliaj para një grupi të vogël punonjësish të bashkisë të cilët i kishte përballë së bashku me një grusht mediash.
Ofendimi si shpellarë për disa mijëra qytetarë që kërkojnë që shtëpitë e tyre nëse preken nga zgjerimi i rrugës të kompensohen realisht me vlerën që u takon dhe jo të hidhen në rrugë të madhe është një provokim që kërkon një përgjigje të fortë nga protetuesit.
Ky klysh kurvi që mendon se ka të drejtë të ofendojë një komunitet do të përgjigjet për ofendimin që ka nxjerrë sot për protetsuesit. Mjaft më. Koha e tolerancës ndaj këtyre pederastëve që mendojnë se mund të ofendojnë këdo ka marrë fund dhe është koha e revanshit popullor.

Veliaj u shpreh i vendosur për vijimin e ndërtimit të projektit dhe deklaroi se nuk do të frenojnë ndërtimin e qytetit për shkak të disa njerëzve të pacivilizuar. Ai theksoi se ky është i njëjti film që përsëritet në kryeqytet.
“Dhunojnë njerëzit që punojnë për këtë qytet. Shumica e qytetarëve kërkojnë që Tirana të zgjerohet. Kush do dëshmi mjafton që të bëjë rrugën nga TEGU tek Komuna Parisit për 3 minuta. Është i njëjti film që e kemi parë dhe më parë. Dhe ky film përfundon me fitoren e këtij qyteti.
Nuk do të na pengojnë disa shpellarë, që nuk janë civilizuar. Njërëz që vijnë nga shpella, nuk respektojnë qytetin. Ato njerëz në epokën e gurit nuk pranojnë dëmshpërblimin.
Njërëzit thonë që kur të zhbllokohet qarkullimi tek Shqiponja, atëherë do të marri frymë qyteti. Do të mbetemi në epokën e gurit. Nuk ka shanse! Zero! Do pranojmë që falimentojmë si shtet, përndryshe! Këtë betejë do ta fitojë civilizimi.
Për të gjithë ato qytetarë, do të kenë trajnim edhe më të mirë. Kemi ofruar 3 vite qera. Për ato që nuk kanë asnjë letër dhe që kanë zaptuar tokën e dikujt dhe nuk kanë asnjë letër. Aty kalon rruga.
Po i bien me shkel civilizimit. Për të gjithë ato që preken bonusi i qerasë do të shtyhet për 3 vjet. Ama bashkia do të heqë një shkollë, se do tu paguajë qeranë këtyre banorëve. Çfarë pret nga një ish kryetarë bashkie i llastuar, ai ndërton për vetë pa leje, vari leshin thotë dhe për këta banorë.”– tha Veliaj.

Exit mobile version