Deklarata e fortë e Manjanit ndaj Ramës: Ma shpife, nuk të shikoj dot…

Ish-ministri i Drejtësisë Ylli Manjani ka reaguar pas publikimit të një videoje të kreut të qeverisë ku ai reagonte për zhvillimet e fundit.
Postimi i plotë i Manjanit në Facebook
Fillova të shoh një reagim video të Kryeministrit që merrej me një Kadri.
Ma cpifi leshi i hundës dhe nuk e çova deri në fund!
Rama publikoi dje një video ku fjalori dhe gjuha e përdorur prejt tij, do t’i shkonte për shtat vetëm një pijaneci pas dopios së gjatë, pasi një njeri normal, i lexuar dhe aq më tepër kryetar qeverie, jo vetëm që nuk do të fliste me këtë gjuhë, por përkundrazi do ta dënonte dhe neveriste fjalorin e përdorur.
Tek sa shihje se si Rama komunikon me shqiptarët virtualisht, kuptoje se sa rëndë është gjendja në vend sot.
Ai sot e ka përdorur gojën tamam si ‘qenef digjital’…

auto 098934e0 6a12 439a 9f44 a6f7f1eeaddb1541753411