Lleshi në vetëm 3 ditë punë, 3 lëvizje të bujshme, pas urdhërit të dytë ka dhënë një sqarim! Po ditën e pestë?

Nënkryetari i Partisë Demokratike, Edi Paloka ka ironizuar zv/ministrin Sandër Lleshi për 3 ditët e tij të para në detyrë.
Paloka shkruan në një postim në Facebook se, Lleshi në vetëm tre ditë punë, tre lëvizje të bujshme, pas urdhërit të dytë ka dhënë një sqarim.
Reagimi i plotë i Palokës në Facebook
Dhe ne që kishim dyshime se Lleshi i Ramës nuk do ishte efektiv në detyrën e tij te re…
Në vetëm tre dite punë, tre lëvizje të bujshme;
Ditën e parë nxori urdhër që administrata të mos pijë kafe.
Ditën e dytë urdhëroi policinë që të merret me plehrat (jo ato të krimit, por me lëkurat e bananeve që hedhin qytetarët).
Ditën e tretë nxori sqarim për urdhrin e ditës së parë.
Nesër pritet të nxjerrë sqarim për urdhërin e ditës së dytë.
Po ditën e pestë?

ppp