Studentët, mesazh dhe kartolinë Ramës për Halloween

Një grup studentësh të sapodiplomuarish, kanë “disenjuar” një kartolinë për Hallowen 2018, ku si maksë për këtë “festë”, propozojnë në disa variante, fytyrën e kryeministrit shqiptar, Edi Rama.
Kartolinën e tyre, studentët e kanë bërë publike, nëpërmjet ish-kryeministrit Sali Berisha.
Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha në Facebook
Mesazh dhe kartoline nga një grup studentesh për Kallam Dështakun.
Lexoni mesazhin shikoni foton e tyre. sb
Përshëndetje zoti Berisha! Jemi një grup studentesh e të sapodiplomuarish, miq te mirë, me bindje të ndryshme politike apo edhe fare pa bindje politike. Te gjithë ama vumë re (jo pa habi) se biem dakord në 2 gjëra: që për secilin prej nesh, kjo është sot “the most scary face” për të sotmen dhe të nesërmen në Shqipëri, dhe që profili juaj i facebook është e vetmja media e lirë , e kësisoj e denjë për ta denoncuar pa kompromis…
Do ju ishim mirënjohës nëse e publikoni këtë mesazh tonin në këtë natë ku celebrohet reagimi ndaj frikës.
Ju faleminderit.