Gjushi i Tiranës e ka një hall…

Kreu i këshilltarëve të opzitës në Bashkinë e Tiranës, Kreshnik Çollaku ka reaguar në një shenim në rrjetet sociale në lidhje me inisiativat e kreut të Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj për të kryer veprime në shkelje të ligjit dhe kushtetutës.
Gjushi i Tiranës e ka një hall…. Gjushi i Tiranës ka rënë në hall,por ai nuk e di se hallet e tij sapo kanë filluar… shkruan Çollaku në facebook
Postimi i plotë i Çollakut
Gjushi i Tiranes e ka nje hall..
———————
Shoh se Gjushin e Tiranes e ka zenë halli.
Halli është Keshilli Bashkiak.
Gjushit të Tiranës i duhet keshilli bashkiak.
Gjushi i Tiranës nuk i ka votat në këshill.
Gjushit të Tiranës i duhen votat në keshill.
Gjushit të Tiranes i duhen votat për të grabitur troje publike, dhe opozita në keshill nuk e lë.
Gjushi i Tiranës për të grabitur Pronën Publike duhet të shkelë ligje e kushtetutën.
Gjushi i Tiranës e di se duke shkelur ligjet, shpejt mund të jetë shok dhome me Gjushin e Durresit.
Gjushi i Tiranës nuk ble dot këshilltarë.
Me banden e Sajes prapa hekurave, Gjushi i Tiranës nuk ka as vota në Tiranë.
Gjushi i Tiranës ënderron të qeverisë pa opozitë.
Gjushi i Tiranës ëndërron të qeverisë pa Keshill.
Gjushit te Tiranës nuk i dalin llogaritë.
Gjushi i Tiranës ka rënë në hall, por ai nuk e di se hallet e tij sapo kane filluar…