Ballina Aktualitet ”Skandal më të madh nuk ka”, ish-ministri reagon për nxjerrjen e përgjimeve...

”Skandal më të madh nuk ka”, ish-ministri reagon për nxjerrjen e përgjimeve të Dakos

Pas publikimit të përgjimeve te shumta në media për zyrtarë të implikuar në afera korruptive dhe kriminalitet ka reaguar edhe ish Ministri i Drejtesisë Ylli Manjani. Në një shenim në faqen e tij ne facebook ai shkruan se ”E bënë shtetin gallatë! Drejtësinë sallatë!. E vetmja mënyrë për të mbrojtur krimin e pushtetarëve kjo ishte!”
Postimi i plotë i ish-ministrit Manjani
Katatastrofë!
Dhjetëra faqe dokumentash zyrtarë, të klasifikuar për shkaqe hetimore, gjenden sot në media!
Prokurori, e cila është pronare e atyre dokumentave, në vënd t’i ruante me fanatizëm i nxori në media në papërgjegjshmëri të plotë!!
Ato dokumenta u prodhuan për të ndihmuar prokurorinë të godasë krimin. Por ajo vendosi ta mbrojë atë, duke nxjerre në publik indiciet zyrtare!
Skandal sa më s’ka!
Tashmë çdo lloj hetimi i mëtejshëm nuk ka kuptim sepse indiciet janë bërë publike dhe “të interesuarit” kanë siguruar alibitë e tyre!
E bënë shtetin gallatë! Drejtësinë sallatë!
E vetmja mënyrë për të mbrojtur krimin e pushtetarëve kjo ishte!

Exit mobile version