Si u bë drejtor burgu i akuzuari për vjedhjen e 9 pistoletave në repartin ushtarak

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një ish-ushtaraku i cili shkruan se, drejtori i burgut 302 Maksim Hamiti ne vitin 2002 ka qenë n/kolonel dhe komandant i repartit ushtarak 1070 ose Batalioni i Sigurimit më dt 24 dhjetor 2002 në atë repart janë vjedhur 9 pistoleta dhe kemi përfundur në burgun e policisë ushtarake mbi 70 ushtare e oficerë e punonjës dhe në fund doli që ky zotëria kishte dorë.
Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha në Facebook
Ngrihet ne detyrë për shkak të vjedhjes!
Lexoni mesazhin e ish ushtarakut dixhital. sb
Prsh Doktor, jam nje ish-ushtarak dhe sot po degjoja lajmet pashe qe drejtori i burgut 302 na qenka Maksim Hamiti ky zoteria ne vitin 2002 ka qene n/kolonel dhe komandant i repartit ushtarak 1070 ose Batalioni i Sigurimit me dt 24 dhjetor 2002 ne ate repart jane vjedhur 9 pistoleta dhe kemi perfundur ne burgun e policise ushtarake mbi 70 ushtare e oficere e punonjes te repartit dhe ne fund doli qe ky zoteria kishte dore ,,,mund ta verifikoni shum lehte ,,,jo anonim RS ,,,,, flm rroft shqipria pa hajduta.