PD e Himarës në mbështetje të banorëve kundër grabitjes së pronave të Bregdetit

Nuk ka pasur asnjë diskutim apo kontestim në mbledhjen e grupseksinit të Lukovës, siç ka ndoshur në qytete të tjera. Të gjithë në grup: bashkohemi për fitore dhe në një betejë të vështirë me ndërtuesit e fshtrave turistike në bregdet. E gjithë antarësia e PD-së së Himarës nuk është marrë me zgjedhjen e emrave , por me luftën për fitore, kjo që i bashkon të gjithë.
Himara ecën me hapa të sigurt drejt fitores, është deklaruar në mbledhje. Kreu i PD-së së Himarës, inxhinier Andrea Gjoni , ka theksuar se sfids e demokratve është fitoprja dhe jo përçarja, është alternativa jonë që populli e përqafon, falë edhe veprimeve të kryeministrit.
Ne nuk duam të përfitojmë nga vuajtja dhe persekutimi i popullit, por duam ti themi popullit, më mirëelektoratit, që ora e ndëshkimit të qeverisjes së keqe erdhi. Zgjedhjet në grupseksinin e Lukovës janë bërë kosensuale dhe kanë marrë edhe përshëndetjen e kordinatorit Fatbardh Kadilli.
Agron MEMA

11 4