Denoncimi i Berishës: Drejtori i portit Durrës, trafik droge me makina me targa të falsifikuara

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka publikuar një tjetër denoncim në faqen e tij të Facebook.
Mëngjesin e sotëm ish-Kryeministri Berisha ka postuar një mesazh, ku thuhet se, ‘me targa të falsifikuara bëhej transporti i drogës’.
Denoncuesi impikon në këtë trafik disa emra, mes tyre edhe drejtorin e portit të Durrësit, Afrim Bakaj.
Denoncimi i ish-Kryeministrit Berisha
Me targa te fallsifikuara benin transportin e lendeve narkotike!
Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb
“I nderuar z. Berisha, jam nje qytetar i Durrësit. Dua t’ju bej me dije se: Afrim Bakaj Drejtor i portit Durres ka vella Altin Bakaj e cili eshte me emer te ndryshuar pasi eshte denuar ne itali. Altin Bakaj ka qene zv drejtor i patentave ne Durres, ku ndante pazaret e fallsifikimit te targave (ky nip i Cine Avdylit) me Roni Shqiopa i grupit te saje qorrit dhe perdorues drroge gjithashtu. Me targat e falsifikuara keto benin dhe transportimin e lendeve narkotike. Anonim te lutem”.