Ballina Aktualitet Lexoni doktoraturën e këtij idioti që drejton ligjet: Pse dalin fëmijët çyryk...

Lexoni doktoraturën e këtij idioti që drejton ligjet: Pse dalin fëmijët çyryk nga mamitë

Në disa portale janë publikuar disa pasazhe nga tema me të cilën ka mbrojtur doktoraturën deputeti socialist Ulsi Manja.
Të habit fakti se deputeti i Komisionit të Ligjeve që shfaqet kudo dhe ka ardhur në politikë nga radhët e organit të akuzës, pasi ka qenë për shumë vitesh prokuror deri në momentin që e zbuloi Rilindja, e ka mbrojtur doktoraturën në Fakultetin e Shkencave Juridike, në fushën e ‘inspektimit’ dhe posaçërisht atë të mjedisit.
Gjithsesi pasazhet që ka zbuluar ‘Lolita’ është e sigurt, se kanë xhelozuar keq skenaristët e ‘Portokallisë dhe ‘Al Pazar’.
Ja si e jep mendimin e tij ‘shkencor’ profesori i Reformës së Drejtësisë dhe gjithë ligjeve që kalon Kuvendi i Rilindjes, për çështjen e inspektimit të mjedisit.
‘Inspektimi në veçanti, është një pjesë e rëndësishme e mbrojtjes së mjedisit, pasi në këndvështimin tim është çelësi i çdo gjëje, nisur nga shprehja popullore gjithkohore, ‘frika ruan vreshtin’.
Nga ana tjetër, mendoj se reformimi i sistemit të inspektimit për të gjitha fushat në një inspektoriat të vetëm do të ishte zgjidhja efektive e inspektimit, sepse një fjalë popullore e vendit tonë thotë ‘disa mami e nxjerrin fëmijën çyryk’, shkruan, Ulsi Manja, në mbrojtjen që e bëri ‘doktor të shkencave juridike’.
Mos qeshni, por mendoni se kush merret me ligjet që rregullojnë Shqipërinë …

Exit mobile version