Kush është i arrestuari që vdiq në paraburgimin e Komisariatit nr.3 në Tiranë

Një i ndaluar nga policia ka ndërruar jetën në dhomën e paraburgimit të Komisariatit të Policisë numër 3 në Tiranë.
Por kush është viktima dhe për çfarë ishte arrestuar?
Dritan Rica, 45 vjeç është personi që ka humbur jetën gjatë mbrëmjes së djeshme.
Nga këqyrja paraprake e trupit nuk rezulton të ketë shenja në trup.
Sipas policisë, dyshohet se vdekja ka ardhur si pasojë e një arresti kardiak.
Ai ishte ndaluar për akuzën e vjedhjes.
45-vjeçari është dërguar tek Urgjenca e Tiranës, por nuk ka mundur të shpëtojë.

policia