Tragjedi! Merr flakë kamioni, digjen të gjallë 11 refugjatë

Tragjedi në Greqi. Një kamion ka marrë flakë pas përplasjes me një makinë duke djegur 11 refugjatë.
Viktimat janë djegur të gjallë dhe vetëm shoferi ka shpëtuar.
Ngjarja e rëndë ka ndodhur rreth orës 5 e 30 të mëngjesit në afërsi të Kavallës.
Nga njoftimet e para behet e ditur se kamioni nuk i ka ndaluar policisë por ka rritur shpejtesine deri sa ka ndodhur perplasja fatale.
Bëhet e dfitur se, kamioni ka marrë flakë pas përplasjes me një mjet tjetër. Brenda në kamion ndodheshin të fshehur 11 refugjatë të cilët janë djegur të gjallë. Ngjarja ka ndodhur në rrugën Egnatia rreth orës 5:30. Refugjatët nuk dolën dot nga mjeti.

auto Greqia1539421585