Hetuesi i diktaturës fsheh viktimat e masakrës së Selenicës nga statistika zyrtare

Statistikat e nxjerra nga Ministria e Brendshme sa i përket vrasjeve në Shqipëri, nxorën hapur mashtrimet e kryeministrit Rama dhe ministrit Fatmir Xhafaj.
Janë qytetarët shqiptarë ata të cilët e kanë cilësuar jo vetëm qesharak por edhe të turpshëm këtë statistikë të qeverisë, të cilët masakrën e Vlorës e numërojnë si një vrasje të vetme.
Denoncimi i qytetarit është bërë publik nga ish-Kryeministri Sali Berisha.
Ja çfarë shkruan ish-Kryeministri Berisha
Denoncohet cinizmi dhe mashtrimi i Fatzi Drogës.
Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital.
Sqarim: Ju keni te drejte zoteri qytetar por masakra e Resulajt në Selenice, ne te cilen u ekzektuan mizorisht dy femije, dy te rinj dhe kater te rritur, e cila tronditi mbare Shqiperine dhe beri lajm boteror, zgjoi reagim te kundert tek skizofreni bipolar paranojak i pamjekuar Edi Rama, i cili jo vetem nuk shqiperoi nje fjale ngushellimi per familjen e viktimave por nje jave mbrapa i shpalli ato armike per fajin e vetem se rriten statistiken e te vrareve. Prandaj dhe jane perjashtuar nga statistika e Fatzi Droges. sb

1 10

2 11