Ballina Aktualitet Lotaria Amerikane, Ambasada paralajmëron: Kujdes, ky veprim të skualifikon direkt

Lotaria Amerikane, Ambasada paralajmëron: Kujdes, ky veprim të skualifikon direkt

Prej datës 3 tetor janë hapur aplikimet për Lotarinë Amerikane, të cilat do të vijojnë deri më 6 nëntor.
Ambasada amerikane në Tiranë çdo ditë publikon këshilla për mënyrën sesi duhet të plotësohet formulari i aplikimit online.
Nuk duhet të bëhen gabime dhe duhet të tregoheni të sinqertë në plotësimin e tij, janë dy nga kushtet kryesore.
Por kujdes, pasi një nga rregullat që mund t‘ju skualifikojë menjëherë është aplikimi më shumë se njëherë, shkruan iconstyle.
“Ligji lejon vetëm një regjistrim për çdo person gjatë periudhës së regjistrimit. Departamenti i Shtetit përdor teknologji të sofistikuar për t’u vënë në dijeni të regjistrimeve të shumëfishta. Individët që kanë aplikuar më shumë se një herë gjatë një periudhe regjistrimi do të skualifikohen”, shkruhet në postimin e “Facebook”-ut.

Exit mobile version