Xhisiela e marrë peng, e detyrojnë të flasë për tritolin: Ma vuri opozita

Xhisiela Maloku ka reaguar në lidhje me eksplozivin e vendosur në banesën e gjyshit të saj, ku edhe ajo jeton.
Ajo thotë se ka qenë e pranishme në momentin kur lënda plasëse ka shpëryer, ndërsa hedh akuza mbi opozitën si shkaktare të këtyre kërcënimeve, ndërsa thekson se nuk dihet e kërcënuar nga ish-i deshuri apo njerëzit e tij.
Xhisiela Maloku: Vendosja e tritolit është mëse e qartë. Që do të thotë është bërë nga PD dhe nga opozita për të sulmuar drejtpërdrejt. Të vërtetën e di vetëm unë. Nuk jam e kërcënuar nga fisi Rraja. Deri dje “hipotezat” ishin që unë isha e kërcënuar nga fisi Rraja, tashmë nuk janë. Edhe telefonata e parë që unë kam bërë pasi ka ndodhur shpërthimi ka qenë i një kushëriri të Rexhepit, Ramazan Rraja, ka ardhur këtu dhe pastaj është larguar. Më pas unë kam njoftuar policinë.
Pyetje: Pse mendoni se e bën opozita këtë?
Xhisiela Maloku: Sepse unë dola e thashë të vërtetën si ishte, ata luajtën një lojë politike dhe dolën bllof. Unë jam Xhisiela dhe të vëretën e di vetëm unë, nuk mundet dikush të hedhë hipoteza.