Rama, krenar për varfërinë dhe për bandat që bëjnë ligjin…

Deputetja e PD, Dhurata Çupi ka reaguar pas deklaratave të kreut të qeverisë Rama në lidhje me arsimin, por edhe për çeshtje të tjera që shqetësojnë shqiptarët.
“Krenar thot Rama për arsimin. Ndërkohë mijëra fëmijë me lot në sy nuk kanë mundësi të ndjekin shkollën se ju mbyllen” shkruna deputetja demokrate.
“Krenar thotë per ekonominë. Varfëria rritet çdo dite dhe pasuria shkon ne xhepat e qeveritareve”,
Postimi i Çupit në Facebook
Krenar, thotë Rama për arsimin. Ndërkohë mijëra fëmijë me lot në sy nuk kanë mundësi të ndjekin shkollën se ju mbyllen.
Ku fëmijët mësojnë tekste me gafa trashanike. Ku nxenësit mësojne me turne. Ku gjendja e shkollave eshte për turp. Ku edukimi mungon. Ku mësuesit janë te politizuar dhe nëse jo të nxjerrin portalin si justifikim.
Krenar thoshte për rendin dhe shante e shfrynte ndaj opozitës. Dje dhe sot rend e siguri nuk ka . Bandat bëjne ligjin. Dhunojnë burra e gra. Vajza e djem. E ndërkohe miqtë e tyre pasurohen e pasurohen….
Krenar thotë për rruget. Për rruget e shkatërruara dhe ne gjendje mjerane. Sepse nuk mundet të ketë edhe lekë për të blerë zgjedhjet edhe lek për të ndërtuar rrugët.
Kranar thotë per ekonominë. Varfëria rritet cdo dite dhe pasuria shkon ne xhepat e qeveritareve. Sepse krenaria e kërkon që pasuria te shkoje te koncesionet, te tenderat dhe pronat publike . Qarku Diber psh eshtë varferuar 20 % me shume këtë vit se vitet e tjera dhe për këtë patjetër që duhet të jetë krenar.
Krenar vazhdon të thotë edhe për mjekësinë falas e ndërkohë miljona për barnat e skaduara paguhen nga xhepat e te sëmureve e pa shpresë.
Në kulmin e së keqes duhet shpikur e kundërta dhe propagandohet e kunderta.
Qeveria e bollëkut do ironizonte Gerorge Orëell nëse do ishte gjalle dhe me siguri do kishte librin e rradhès per krenaristët ….