Berisha publikon sondazhin: Kupa është mbushur dhe po derdhet! Ta krrejmë kalbësirën!

Ish-Kryeministri Sali Berisha, ka publikuar në Facebook, një sondazh i cili tregon se pjesa më e madhe e shqiptarëve janë mërzitur nga kjo qeveri.
Ish-Kryeministri u ka bërë thirrje shqiptarëve që kupa është mbushur dhe tani ka ardhur momenti ta largojmë.
Ja statusi i Berishës
Kupa është mbushur dhe po derdhet! Ta krrejmë, ta krrejmë, ta krrejmë kalbësirën! sb

1 1