Kapet në Itali shefi i madh shqiptar i grupit kriminal të drogës, u zbulua nga tatuazhet

Castelraimondo- Tre arrestime, dy denoncime, 11 në kërkim, 30 persona të raportuar, 4 kg drogë, hashash, marihuanë dhe kokainë. Ky është bilanci i operacionit “Rosa dei venti” i drejtuar nga zv.prokurori Claudio Rastrelli dhe i zbatuar nga karabinierët e Camerino-s.
“Emri i operacionit”, shpjegoi komandanti i karabinierëv, Michele Roberti dhe ai i komandës së Cameriono-s, Nicolano Cara – rrjedh nga dy tatuazhe të dukshëm të trëndafilit të erës, një në qafë dhe një në dorën e e një 32-vjeçari shqiptar të quajtur Dranoel Ndoja, i dyshuari kryesor.
Hetimet filluan në prill të 2017-ës në mënyrë tradicionale dhe pastaj me mjete të sofistikuara, përgjime dhe monitorime me GPS si dhe me identifikimin e anëtarëve kryesore. Përveç Ndojës, janë arrestuar dhe dy të tjerë: Carlo Raimondi dhe Michael Radejovsky.

111 3