Foto skandal nga Hipoteka ne Sarandë

Rradhe te gjata, njerez qe presin pafundesisht e prinder me femije qe duhet te durojne vapen e ketyre diteve te nxehta. Keto jane pamjet qe gjen cdo dite ne Hipoteken e Sarandes prej 3 muajsh, kur drejtimi i saj iu la paligjshmerise.
Uleritese kronikat e mediave kombetare keto 3 muaj, uleritese dhe deklaratat e Partise Demokratike, te shoqeruar me pamje skandal, me sinkrona te vete qytetareve e me prova se si Ministria e Drejtesise shkeli ligjin duke emeruar fillimisht si Zv/Regjistrues e me pas Regjistrues Gledis Duken, i cili ka vetem 3 muaj eksperience ne sektorin privat, nderkohe qe ligji percakton qe ne keto dy pozicione emerohet dikush qe ka minimalisht 5 vite eksperience ne administraten publike.
E me gjithe keto fakte, e nen nje drejtim te paligjshem, qytetaret e Sarandes vazhdojne te vuajne pafundesisht e askush nuk reagon. Heshtja e personave pergjegjes flet shume, ndoshta tregon edhe interesa te forta…