Arta Marku, nëntë muaj flirtrim me qeverinë

Nga Oerd Bylykbashi

Sot Arta Marku është nëntë muajshe në krye të Prokurorisë. Asnjë bos rrjetesh kriminale nuk është kapur. Asnjë ministër, ish-ministër, deputet apo ish deputet i lidhur me krimin apo kriminel në vete të parë, nuk është arrestuar e vënë para drejtësisë.
Në nëntë muaj, Prokurorja e Përkohshme (9 muaj e quajnë përkohshmëri ?!) vetëm ka flirtuar me qeverinë. E vetmja detyrë e saj ka qenë t’ia nënshtronte prokurorinë qeverisë‎, duke vënë dhe hequr prokurorët që do apo nuk do Rama, apo mbyllur hetimet që hapen ndaj qeverisë.
Detyra e saj e fundit do te jetë që të detyrojë prokurorët që të mblidhen e të zgjedhin anëtarët e KLP që do Rama.
U mbars reforma dhe polli një hiç të pafrymë!

bylykbashi