Basha uron nxënësit për vitin e ri shkollor

Kreu i opozitës, Lulzim Basha ka uruar nxënësit dhe prindërit e tyre me rastin e fillimit të vitit të ri shkollor.
Basha e ka bërë urimin e tij përmes një postimi në rrjetet sociale.
“Të dashur nxënës dhe prindër, ju uroj nga zemra një vit të mbarë shkollor!
Ndërkohëe 16 deputetë të PD janë shpërndarë në të gjithë Shqipërinë, nga veriu ne jug, dhe po nxjerrin në pah përkeqësimin e arsimit vit pas viti.
PD ka evidentuar 133 shkolla të mbyllura, por drejtoritë arsimire dhe Ministria e Arsimit nuk kanë dhënë akoma informacion per numrin e saktë të shkollave të mbyllura dhe braktisjen e shkollave nga nxënësit”, shkruan Basha në mesazhin e tij.

basha gazetare1518445935