Trakte në Tiranë: Njeriu matrikullohet dhe kafsha votohet

Disa trakte të çuditshme janë shpërndarë në Tiranë në të cilat shkruhet se në këtë vend njeriu matrikullohet në gisht dhe kafsha votohet.
Traktet janë ngjitur nëpër trotuaret e kryeqytetit dhe siç duket kërkojnë vëmendjen e qytetarëve për të reaguar mbi problemet që ndodhin në vend nga politikat e padrejta.
“Ligji i zgjedhur. Shqipëria është vendi i vetëm në botë ku për 20 vite njeriu matrikullohet në gishti dhe kafsha (përbindëshi) votohet, çbidiokraci!?!?!?
Shënim: Intelektualë, profesorë, akadaemikë, artistë, po të ishit të zgjuar s’do ishit matrikulluar! (Pamatrikulluar)”

ramaa