Këshilltares së ministres i vjedhin 200 mijë euro në shtëpi

Këshilltares së ministres së Shëndetësisë i vjedhin shtëpinë dhe 200 mijë euro, por ajo nuk bën denoncim në polici sepse paratë janë të korrupsionit në ministrinë e Shëndetësisë. Banesa e saj është pranë maternitetit të ri.
Vidhen 200000 euro te ndrikull Manastirliut dhe keshilltares se saj!
Lexoni mesazhin e nepunesit dixhital. sb
“Doktor te pershendes, keshilltares se Ministres se Shendetesise, e cila eshte edhe sekserja e ministres, i kane vjedhur para 5 ditesh 200 mije euro ne shtepi te saja dhe te vete ministres, shtepia eshte te pallatet anash maternitetit te ri. Ajo nuk deshte ta denonconte sepse i kane leke te vjedhura. Ajo ka qene edhe sekserja e vete ne QSUT. Te pershendes dhe uroj te shporen keto hajduta me xhizme”.

mmm