Skandal! Nje histerik antishqiptar si Rama i refuzon Kombëtares kalimin nga salla VIP e aeroportit

Një ditë më parë në një kontakt me përfaqësuesit e protokollit të shtetit dhe të pergjegjësve të sallës VIP në Rinas nga ku kalojnë përsonalitetet ishte vendosur që Kombëtarja Shqiptare e Futbollit mund të përdorte kalimin nga kjo zonë e Aeroportit në udhëtimin e saj.
Ashtu siç shikohet në foton e mëposhtme të mesazhit që Drejtori i Protokollit Shtetëror i ka dërguar përfaqësuesit të Federatës Shqiptarë të Fubollit, ishte dhënë urdhër që kombëtaraja të kalojë nga seksioni VIP i aeroportit.
Por çfarë ndodhi sot. Pas fitores që shënoi Kombëtarja shqiptare ndaj Izraelit urdhëri i parë anullohet dhe ekipi nuk mund të kalojë nga seksioni VIP i aeroportit.
Ndërkohjë që ky nuk është ndonjë priveligj që po i bëhet kombëtares sonë, pasi të gjitha kombëtaret që vijnë këtu kalojnë nga porta VIP.
Gjithçka është bërë pas një urdhëri të Ramës. Vetëm kombëtaren tonë nuk e lejojne në Shqiëpri. Ndërkohë që në çdo vend të botës ku kombëtarja shkon për takime zyrtare dhe miqësore kalon nga seksion VIP i aeroporteve.
Ja shpjegimet e zyrtarve të protokollit shtetëror për anulimin e kalimit të kombëtares nga zona VIP e aeroportit.
Një tallje e tillë është e papranueshme. Por duket se në këtë vendim të një strukture shtetërore ka ndikuar edhe vetë Kryministri Rama që nuk ishte dje në statdium që të shikonte ndeshjen.
Atë duket e ka acaruar edhe prania e Metës ne stadium duke bërë që vetë të kthehet në rrugë e të mos vijë në Elbasan Arena.
Ndërkohë që nodshta ka bërë mirë që nuk ka qenë në stadium sepse e kemi me fakte se sa herë që ai ka qenë në stadium kur ka luajtur Kombëtarja Shqiptare është mundur.

 

auto cd16e500 ac20 4fd1 b38b 0557c1fb4a2e1536399667

auto 854a41ec 6aba 48a8 a906 ade3d15c4d751536399673