Ballina Aktualitet Babëzia/ Babai i Taulant Ballës në pension, por në bordero paguhet 1...

Babëzia/ Babai i Taulant Ballës në pension, por në bordero paguhet 1 milionë lekë në moshën 70 vjeçare

Taulant Balla ka “punësuar” babain e tij në moshën 70 vjeçare dhe e paguan jo pak por 1 milionë lekë në muaj. Kasem Balla figuron në borderonë e ndërmarrjes së Fabrikës së Çimentos në Elbasan me pagë mujore 1 milionë lekë në muaj, ndërsa punëtorët e tjerë të kësaj ndërmarrje nuk marrin as 400 mijë lekë.
Denoncimi është bërë nga një qytetar nga Elbasani, i cili i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha.
Qytetari shkruan se, Kasem Balla punon tek markentingu i ECF Elbasan ndërkohë puntorët jo në moshë pensioni paguhen aty tre herë më pak.
Postimi i ish-Kryeministrit Berisha në Facebook
Ja sa paguhet ne moshen 70 vjeçare babai i dashur i Tulant
Toyota Yaris!
Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital!
Pershendetje dr., po ju dergo borderone e pages prej 1 milione leke ne muaj tek ECF (fabrika e Çimentos) te Kasem Balles, vjeç 70, babai i Taulant Gjures apo Toyota Yaris. Ai punon tek markentingu i ECF Elbasan nderkohe puntoret jo ne moshe pensioni paguhen aty tre here me pak.

Exit mobile version