Berisha në Forumin e Crans Montana, takohet me kryeministrin e Maqedonisë

Ish-Kryeministri Berisha ndodhet në Forumin e Crans Montana. Berisha shkruan në një postim në Facebook se në këtë Forum është takuar me kryeministrin e Maqedonisë, Zoran Zaev ku është diskutuar për zhvillimet në dy vendet tona.3 3
“Ne Forumin e Crans Montana ne nje takim me kryeministrin e Maqedonise, Zoran Zaev duke diskutuar per zhvillimet ne dy vendet tona.
Shfrytezova rastin te uroj kryeministrin per vendimet e tij te rendesishme per vendin e tij dhe rajonin.
Pata kenaqesi per njoftimin qe kryeministri me dha per tenderin qe qeveria e tij ka hapur per ndertimin e segmentit te hekurudhes qe lidh dy rrjetet tona hekurudhore. Takimi ishte i hapur! sb”, shkruan Berisha.

2 3