Izolimi i Shqipërisë dhe bllokimi i integrimit ka vetëm një armik, ai është Kryeministri

Nga Petrit VASILIauto auto auto Petrit Vasili149380187815138576271519989125

Krimi i organizuar i mbeshtetur dhe i shfrytezuar nga Kryeministri per te vjedhur, blere dhe shkaterruar zgjedhjet e per te mbajtur pushtetin ka vetem nje fajtor qe eshte Kryeministri.
Droga dhe efekti shkaterrimtar i saj per ekonomine, shoqerine dhe rinine ka vetem nje fajtor qe eshte Kryeministri.
Shpartallimi shteteror dhe rikthimi i centralizimit te te gjithe pushtetit vetem ne nje dore ka vetem nje fajtor qe eshte Kryeministri.
Gjithe Shqiperia qe zhvatet nga nje dore oligarkesh qe rrembejne qindra milione euro djerse te shqiptareve me koncesione e tendera dhe qe rrenojne qytetet me qindra kulla ka vetem nje fajtor qe eshte Kryeministri.
Asgjesimi i parlamentit dhe mbeshtetja e banditizmit parlamentar ka vetem nje fajtor qe eshte Kryeministri.
Per mijra mijra shqiptare te ne moshe aktive, rinj, femije qe largohen nga Shqiperia ka vetem nje fajtor qe eshte Kryeministri.
Izolimi i Shqiperise nga Europa dhe bllokimi i integrimit europian ka vetem nje fajtor dhe armik qe eshte Kryeministri.