Dështojnë takimet e Ramës në Burrel dhe Klos!

Rama ka dështuar të zhvillojë takime në Burrel dhe Klos. Ish-Kryeministri Berisha shkruan në një postimnë Facebook se , Rama anuloi takimet në Burrel dhe Klos dhe ka marrë me autobusa rrigëtarët e tij për të zhvilluar takime në Peshkopi.
Postimi i Berishës në Facebook
Deshtojne takimet e Rames ne Burrel dhe Klos!
Te dashur miq, Rama apo siç po e quajne dibranet bastexhiu i Oltes (mbasi u tha ne miting se per pune te helikopterit kishte vene bast me Xhaçken bie shi, s’bie shi) nuk shkoi dot ne Mat siç kishte parashikuar sepse Ymer Lala i tha mos na fut ne Mat se druaj se nuk dalim dot. Shkurt ai nuk mori persiper sigurine e tij!
Prandaj Rama, sipas keshilles se Ymerit anulloi takimet ne Mat dhe Klos dhe solli me autobuza ne Peshkopi rrogtaret dhe puthadoret e tij!
Nje nderim te veçante qytetareve te Matit per leksionin e merituar qe i dhane piktorit deshtak! sb

klos2

Deshtojne takimet e Rames ne Burrel dhe Klos!Te dashur miq, Rama apo siç po e quajne dibranet bastexhiu i Oltes (mbasi u tha ne miting se per pune te helikopterit kishte vene bast me Xhaçken bie shi, s’bie shi) nuk shkoi dot ne Mat siç kishte parashikuar sepse Ymer Lala i tha mos na fut ne Mat se druaj se nuk dalim dot. Shkurt ai nuk mori persiper sigurine e tij!Prandaj Rama sipas keshilles se Ymerit anulloi takimet ne Mat dhe Klos dhe solli me autobuza ne Peshkopi rrogtaret dhe puthadoret e tij!Nje nderim te veçante qytetareve te Matit per leksionin e merituar qe i dhane piktorit deshtak! sb

Gepostet von Sali Berisha am Montag, 18. Juni 2018