Mimi blen hotel në ishullin grek, transporton lekët me helikopter për të blerë dhe dy të tjerë

Ish-ministrja e Ramës, Mimi Kodheli po i pastron paratë e drogës duke investuar në pasuri të patundshme jashtë vendit.
Denoncimi është bërë publik nga ish-kryeministri Sali Berisha pas mesazhit të marrë nga një qytetar që punon në Greqi.
Emigrantët shqiptarë që jetojnë në Greqi, denoncojnë se ish-ministra e Mbrojtjes, Mimi Kodheli, po blen hotele në Korfuz. Sipas tyre Kodheli deri tani ka blerë një hotel dhe është në tratativa për të blerë dhe dy të tjerë në ishullin grek.
Postimi i Berishës në Facebook
Ndrikull Kodheli blen hotele në Korfuz!
Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb
“Doktor, Mimi Kodheli po blen hotele në Korfuz. Lekët po i transporton me helikopter. Sot rastëshist një shoku im grek po më pyest se dajos së tij i është bërë oferta për hotelin që ka për një milion e 200 mijë euro dhe po më thoshte se ka blerë tre do të blejë dhe 2, shikojeni një, ju mund ta dini pak a shumë”.

tahiri kodheli2