Rama lëshon falangat e krimit ndaj qytetarëve, policë të veshur civilë provojkojnë protestuesit në Milot

Në Milot ka patur një përplasje në mes të policisë dhe protestuesve të opoztes të drejtuar nga deputetët demokratë.
Forcat e policisë kanë kërkuar të mos bllokohet rruga. Ndërsa përfaqësuesit e opozitës kanë vijuar bllokimin e sgementit rrugor.
Policia u kërkoi protestuesve të shpërndahen duke e quajtur tubimin te paligjshëm. Përfaqësuesit e opozitës i thanë policëve që të mos provokojnë njerëzit.
Një grup policësh të veshur civilë, që zbritën nga dy furgona policie këtë mëngjes janë parë në Milot. Fotoja e mëposhtme tregon pikërishkt momentin kua ata sapo kanë zbritur, ç’a dëshmon se Policia ka nisur të marrë masta kundër protestës popullore që e ka konsideruar “si të paligjshme”.