Përshkallëzohet protesta/ Biznesi i vogël i bashkohet mosbindjes civile

Tregtarët e biznesit të vogël janë ngritur në protestë kun dër taksavae të larta. Tregtarët Te Tregu Ushqimor te Pallati me Shigjeta kanë mbyllur dyqanet dhe I jan ë bashkuar protestës së opozitës
Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar nje video gjatë protestës së tragtarëve. “Solidarizim masiv i biznesit te vogel me revolten popullore!”, shkruan Berisha.
“Te Tregu Ushqimor te pallati me shigjeta kemi mbyll dyqanet gjith tregtaret”.
Dyqanet në Korçë në grevë
Tregëtarët e Pazarit të Korçës, po protestojnë kundër vendosjes së TVSH-së për biznesin e vogël. Tregetarët kanë pezulluar aktivitetin prej orës 10. Tregëtarët shprehen kërkojnë rishikimin e vlerës së TVSH.
“TVSH e papërballueshme, po shkojmë drejt falimentimit. Kërkojmë përgjysmim të vlerës së TVSH-së, deri ne 1milion lek. Nuk mund të rritim çmimet, sepse fuqia blerëse e konsumatorëve është e ulët. Kërkojmë që TVSH për produktet e shportës të shkoje 6%.”
Gjithshtu ato shprehen se do të përshkallezojmë protestat deri në reagimin e qeverisë.

sb

Solidarizim masiv i biznesit te vogel me revolten popullore! sb"Te Tregu Ushqimor te pallati me shigjeta kemi mbyll dyqanet gjith tregtaret"

Gepostet von Sali Berisha am Donnerstag, 5. April 2018