Banori në Çermë: “Nuk kam bukë të ha, ja pse protestoj, Rama më preu pensionin”

Protestuesit në Çermë të Lushnjes kanë bllokur rrugën dhe pritet të qëndrojnë për 3-4 orë.
Një qytetarë i cili i është bashkuar po protestës shprehet se është i pranishëm pasi nuk ka bukë të hajë dhe se nënkryetari i bashkisë i ka prerë pensionin.
Pse ke ardhur sot këtu?
“Skam hall tjetër. Desha bukë xhaxhi, të ha bukë! Nuk kam bukë me hangër. Nënkryetari i bashkisë më ka prerë pensionin.
Ndërkohë që turma thërret: “Lironi djemtë e Kukësit! Lironi djemtë e Kukësit! Rama ik! Rama ik!”
Në katër akse të vendit demorkatët kanë bllokuar rrugën, pak ditë pas arrestimit të qytetarëve nga Kukësi të cilët protestuan për vendosjen e një taksë 5 euro për kalim në Rrugën e Kombit.