Tirana në shtetrrethim! Protestuesit: “Rama ik”! (Foto)

Kryeqyteti është në një situatë shtetrrethimi ditën e sotme. Qindra forca policie kanë rrethuar gjykatën e Tiranës duke mos lejuar familjarët e 23 kuksianëve të arrestuar që të shohin njerëzit e tyre të arrestuar nga policia me urdhër direkt të kryeministrit që duhej të ishte i shqiptarëve, Edi Rama.
Familjarët e të arrestuarve dhe protestuesit e shumtë nuk janë lejuar nga policia që të afrohen pranë gjykatës. Pas gati 1 orë në protestës, ata kanë vendosur që të bllokojnë rrugën përballë gjykatës, duke mos lejuar kalimin e makinave.
Protestuesit hedhin parrulla kundër Edi Ramës duke kërkuar ikjen e tij. “Rama ik”! “Rama ik”, thërrasin protestuesit.

auto 173b716f b066 4988 ad97 86c43bc396f11522828586