Taksa në autostradat e Zvicrës, qindra herë më e ulët se në Rrugën e Kombit

Një qytetar nga Tirana i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku i shkruan se Në Zvicër paga mesatare është 5 mijë franga ndërsa në autostrada është qindra herë më e ulët se në Rrugën e Kombit.
“Kjo është taksa e rrugëve në Zvicër, qindra herë më e ulët se ‘plaçka Rama’ në Rrugën e Kombit. Në këmbë të gjithë për të përmbysur Narkoshtetin!”, shkruan Berisha.
“Përshendetje zoti Sali, jam një qytetar nga Tirana dhe jetoj në Zvicër. Në Zvicër paga mesatare është 5 mijë franga dhe me një tarifë 40 franga në vit. Mund të bësh miliona km në autostradat e Zvicrës”, shkruan qytetari.