Revolta nuk ndalet, protestuesit: Nga “Rruga e Kombit” drejt Kryeministrisë

Thirrjet e protestuesve, por dhe mijëra qytetarëve në rrjetet sociale janë për një vazhdim të protestës nga “Rruga e Kombit” drejt Kryeministrisë. Protestuesit kërkojnë dhënien fund të padrejtësive dhe një qeverie të kthyer në një bandë që vjedh qytetarët përmes koncesioneve të cilat i ndan me miqtë e tij.
Qytetarët sot kanë treguar një vendosmëri të madhe në revoltë dhe duket se ajo ka shërbyer si një katalizator për të gjithe vendin. Situata është shpërthyese tashmë jo vetëm në Rrugën e Kombit, porn ë të gjithë vendin. Thirrjet që po bëhen nga ora në orë janë për një solidarizim masiv me revoltën e Kukësit.