Denoncimi/ Ja si vjedh “tigri” i Financave qytetarët me Lojërat e Fatit

Një qytetar i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku i shkruan se sividhen qytetarët me lojërat e fatit nga Ministria e Financave. “Ja se si vidhen qytetaret nga Arben Ahmetaj me lojrat e mekatit!
Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital”, shkruan Berisha në Facebook.
“Doktor, me lojerat e bixhosit ka nje problem. Pasi pashe njoftimin tend ne fcb, gjeja e pare qe bera, Navigova ne internet dhe konstatova qe ne çdo vend te botes ku funksionon ligji, makinat e bixhosit i rikthejne lojtareve 80%100 te shumës qe luhet, dhe çdo makine eshte e matrikulluar dhe vulosur nga ministria e financave sic vuloset nje objekt i kategorise maksimale. Por ministria dhe qeveria aktuale nuk ka asnje interes te kontrolloje dhe katalogoje cdo makine bixhosi te republikes se (bananeve) sepse mund t’i vjele privatisht keto kazino dhe duke i perdorur pronaret e tyre si financues te fushatave elektorale. Ne kete moment qe po te shkruaj kam verifikuar kazinote ne Durres dhe Tirane dhe asnjera nga kazinote nuk i ka makinat e bixhosit me vule te Ministrise se Financave.Turp”, shkruan qytetari.