Si Artur Bushi pret në besë për drogën njeriun e tij dhe e arreston

Nuk kanë rënë dakort për pazaret e drogës dhe kjo ka bërë që Artur Bushi të presë në besë njeriun e tij dhe ti dërgojë forcat e policisë që janë kthyer në bodiguardë të kryetrafikantit të drogës në Krujë.
Qytetari dixhital informon:
Artani u arrestua pasi nuk pranoi t’i shesë kanabisin:
-të dërguarit të Artur Bushit as dhe
-inspektorit të zonës.
Lexoni mesazhin e tij. sb
Mirëmbrëma zoti Berisha të lutem anonim. Lajmi për arrestimin e shtetasit Artan Kraja në fshatin Halil dje mbasdite është arrestim i paralajmëruar se ky shtetas, pasi kishte mbjellë me grupin e tij dy vite rresht hashash dhe kishte paguar 100 000 euro për lejen tek shefat e Komisariatit Krujë e kryetarit tëBashkisëKrujë z.Artur Bushi, këta ishin në dijeni për gjendjen e hashashit në shtëpinë e tij. Para 3 ditësh këtij shtetasi i ka shkuar një i afërm i kryetarit tëBashkisë z.Artur Bushi dhe i njohur me drejtuesit e Komisariatit tëPolicisëKrujë i ka kërkuar për t’ia blerë hashashin me 100 euro kg, por nuk është rënë dakort e dje paradite shtetasin e arrestuar e ka thirrë inspektori i zonës, i ka kerkuar 20 000 euro për të mos e ngacmuar e ky s’ka pranuar, duke i thënë se unëkam paguar 100000 euro dhe akoma se kam shitur e nuk kam nxjerrë lekët që kam hedhur për këtë punë. Mbasdite atij i mbërriti policia në shtëpi që e kishte lejuar për ta mbjellë,e vjelë kundrejt 30%. Eshtë i 5 rast që policët gjurmojnë duke prerë në besë ose duke u marrë hashashin njerëzve që vetë i kanë lejuar. Shumë qytetarë që mbollën hashash janë të mbytur në borxhe te fajdexhinjtë dhe tek bankat që dhanë kredi për mbjelljen e hashashit.