Mafia e tokave, Alket Hyseni i vjedh 11 mijë m2 tokë në Dhërmi, Rama i jep leje ndërtimi për fshat turistik Papulit

Një pronare tokash në Dhërmi ka dhënë një deklaratë bombastike, duke akuzuar deputetin e Partisë Socialiste për vjedhje toke.
Në emisionin “Të Paekspozuarit”, në mbrëmjen e sotme, një pronare tokash në Dhërmi, ka denoncuar deputetin e Partisë Socialiste, Alket Hyseni, se i ka vjedhur tokën. Zonja Irini Bua, pretendon se Alket Hyseni i ka tjetërsuar 11 mijë metra tokë.
Në emisionin “Të Paekspozuarit”, ku është disktuar për grabitjen e tokave në bregdetin shqiptar, nëpërmjet “kopsitjes” së dokumentave me ligj, një pronare tokash në Dhërmi, ka denoncuar deputetin e Partisë Socialiste, Alket Hyseni, se i ka vjedhur tokën.
Zonja Irini Bua, pretendon se Alket Hyseni i ka tjetërsuar 11 mijë metra katrorë tokë.
“Prona ësht vjedhur nga Alket Hyseni, 11 mijë metra. Letrat që keni ju përpara, vërtetojnë vjedhjen ose përvetësimin e pronës nga Alket Hyseni. Leje mbi pronën tonë ka dhënë Edi Rama. Alket Hyseni ka bërë marrëveshjen me kompaninë e Mirela Papulit. Nuk mund të ketë Alket Hyseni dhe kompania Papuli pronë, dhe ne nuk kemi asnjë metër katror tokë. Tani kanë dhënë leje ndërtimi tek Papuli për ndërtimin e një fshati. I bëj thirrje kryeministrit Rama që të pezullojë këtë vendim