Bylykbashi ironizon Veliajn/ Këpucët me baltë si çorapet e grisura të Enverit

Deputeti demokrat Oerd Bylykbashi ka ironizuar Kryebashkiakun e Tiranës, Erjon Veliaj, lidhur me mbjelljen e pemëve. “Kjo puna e 100.000 pemëve të Erionit është si ajo e gënjeshtrës së 28.000 dëshmorëve të Enverit. Madje këpucët me baltë të Erionit në studio TV ishin fiks si çorapet e arnuara të Enverit të ekspozuara te muzeu te Piramida”, shkruan Bylykbashi. “Amon mer, majani lopatën këtij Erionit se pastaj do lodhet t’u shpyllzu pyllin orbital për me dhon leje për noi pallat!? ?Kjo puna e 100.000 pemëve të Erionit është si ajo e gënjeshtrës së 28.000 dëshmorëve të Enverit. Madje këpucët me baltë të Erionit në studio TV ishin fiks si çorapet e arnuara të Enverit të ekspozuara te muzeu te Piramida. Përpiqet të flasë edhe me dialekt tironc që të bëhet më i besueshëm. Ama Erioni gjymës ?llafi s’e thotë qerratai për 170 e kusur lejet e pallateve dhe kullave të betonit që ka mbjellë në mes të Tiranës gjatë “moratoriumit” të tij të ndërtimeve. Shih kur të na e mbushi mendjen se është pyll vertikal. Punë mashtruesish!”