Ballina Sport Juventus, shumë shpejt do të jetë me katër yje

Juventus, shumë shpejt do të jetë me katër yje

Po vazhdon procesi i zhvillimit i pasurive të patundshme në lagjen “Kontinasa”, në veriperëndim të Torinos. Pikërisht në këtë vend do të ndërtohet struktura me katër yje, që do të jetë afër me “Allianz Stadium”. Do të shtrihet në një sipërfaqe prej 11.200 metrash katrorë dhe do të ketë 138 dhoma, përveç restorantit, ambiente ku mund të zhvillohet mbledhje pune, qendër relaksi dhe një park.

Exit mobile version