Ballina Politikë Ja ku arrin deliri dhe psikopatia e një njeriu dhe servilëve të...

Ja ku arrin deliri dhe psikopatia e një njeriu dhe servilëve të tij, monedha e florinjtë si kod

Deputetët dhe ministrat tani kanë shpikur një modë të re. Dhurata e çmuar prej floriri 24 karat, është porositur në një argjendari të njohur shqiptare, në një numër të kufizuar dhe të rezervuar. Monedha përmban firmën e Edi Ramës dhe shërben edhe si një kod, për njerëz të besuar, që dërgohen për të kontaktuar njerëz të panjohur. Metali i shtrenjtë është “vjetëruar” me mjeshtëri që të duket si një monedhë e vjetër që gjoja vjen nga lashtësia… Rama e ka çmuar shumë këtë gjetje dhe këtë servilizëm të modës së fundit…

Exit mobile version