Galliani: Milani ka vendosmërinë e Gattusos

Adriano Galliani kthehet për të folur për futbollin. Ndalet te Milani, por jo vetëm. Ish-drejtori i kuqezinjve vlerësoi veçanërisht Gattuso-n, për pjesën teknike: “Ne duhet të plotësojmë dy kandidatët për titull, si Juventusi dhe Napoli. Nuk jemi ende për titull, por sigurisht ekipi është provuar të ketë karakterin e trajnerit të tij, tha Galliani, tani një senator. Rino është, gjithashtu, i mirë teknikisht, por karakteri dhe grinta që ka tani Milani vijnë nga trajneri i tij”. Galliani ka pasur fjalë të ëmbla edhe për trajnerin e Napolit, Maurizio Sarri: “Ai po punon shumë mirë te Napoli. E respektoj për atë që po bën. Unë kam qenë shumë afër për ta marrë atë në Milano. Pastaj ju e dini se si është fati. E kam ndjekur atë për shumë vite dhe ishte një trajner fantastik. Sarri është absolutisht pjesë e kategorisë së parë e trajnerëve në Itali”.