Berisha vlerëson vizitën dhe takimin me Giulianin

Ish-kryeministri Sali Berisha ka zhvilluar një takim me Rudy Gulianin.”Një takim shumë i përzemërt me Rudy Gulianin, kryebashkiakun e botës, njërin nga politikanet republikanë më të spikatur të SHBA!”, shkruan ish-kryeministri Sali Berisha në Facebook. Ish-kryebashkiaku i Nju Jorkut ndodhet në Shqipëri, për një vizitë disa ditore dhe ka bërë takime të shumta me politikanë në vend.

Me ish kandidatin per president dhe kryebashkiakun e New York, Rudy Guliani

Nje takim shume i perzemert me Rudy Gulianin, kryebashkiakun e botes, njerin nga politikanet republikane me te spikatur te SHBA! sb

Posted by Sali Berisha on Dienstag, 20. März 2018