Paloka: Vetëm agjentët e Rusisë mund t’ia mohojnë sukseset në luftën ndaj drogës

Nënkryetari i Kuvendit, Edi Paloka, njëherësh edhe nënkryetar i PD-së, ka ironizuar Kryeministrin Edi Rama lidhur me operacionin për kapjen e 1 ton droge pranë Mifolit në Vlorë. “Tjetër “sukses” i policisë së Ramës kundër trafikut të drogës. Policia e Ramës , pa ndihmën e asnjë partneri ndërkombëtar “kapi” një ton drogë pranë Mifolit në Vlorë. Drogën e nxorri lumi në shesh dhe fshatarët e denoncuan po vetëm agjentët e Rusisë mund të mohojnë se ky është një “sukses” i vetë Ramës në luftën kundër drogës. Pronarët e drogës po kërkohen se mos i nxjerr dhe ata lumi në ndonjë vend”, shkruan Paloka në rrjetet sociale.