Rama, gjobë të dyfishtë qytetarëve me Check up-in e Vilmës

Një qytetar ka denoncuar skandalin me Check up-in. Qytetari i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha ku i shkruan pasi ka bërë Check up-in mjekët i kanë thënë se është I sëmruurë rëndë dhe duhet të bëjë edhe një herë analizat te privat. por pasi I ka bërë te private ka rezultuar se nuk vuan nga ndon jë sëmundje. “Kjo eshte gjoba e dyfishte e Edvin Kristaq Rames dhe ndrikull Nushit ndaj qytetareve shqiptare! Qytetari dixhital denoncon: Check up-in si proceduren te cilen, Edvin Kristaq Rama i dha, – duhanshiteses, famozes, ndrikulles se pashpirt Vilma Nushi per te -vjedhur se bashku me te 120 milione euro dhe gjobitur dy here qytetaret e varfer shqiptar. Lexoni mesazhin e tij!”, shkruan Berisha në Facebook.
“Prsh doctor, jam nje qytetar nga Bilishti. Pasi bera analizat sot mora pergjigjen e chake -up pasi i cova te mjeku i familjes per te mesuar rezultatet. Mjeku i familjes pas i kontrollon analizat mendon se jam me diabet e kolesterol dhe me drg ne nje klinike private me pretekstin se chake -up nuk eshte shume i besueshem. Me pas shkoj te klinika private dhe bej serisht analizat nga keto te fundit dal pa asnje problem shendetsor.

Kjo eshte shendetsia qe ofron qeveria e Rames. Analizat falas qe ofron per qytetaret e vendit dhe ne si qytetare e paguajme 2 fish, se pari paguajme taksa per te mare kujdesin shendetsor falas dhe serisht mjeket na cojne ne klinikat private duke shtyare si pretekst se keto analiza qe ofron spitali nuk jane shume te besueshme. Nese eshte e nevojshme t’i dergoj te dyja fotot e analizave”, shkruan qytetari.