Ballina Sociale Ngatërrojnë Agurin me Ilirin, media e bën gabimisht hero, reagon Ilir Vrenozi:...

Ngatërrojnë Agurin me Ilirin, media e bën gabimisht hero, reagon Ilir Vrenozi: Jam gjallë…oooo

Një gabim në media mbi emrin e Agur Vrenozit të dekoruar nga Presidenti pas vrasjes ka sjellë edhe reagimin e Ilir Vrenozit nga Korça. Një media ngatërroi emrin ku në vend të Agur shkruajti emrin Ilir. Ky gabim ka sjellë edhe reagimin e Vrenozit në mediat sociale që banon në Korçë dhe është i njohur për postimet e tij në rrjetet sociale; “Unë jam gjallë akoma”… oooo

Exit mobile version