Oficeri madhor denoncon negociatat sekrete për faljen e detit, roli i dyfishtë i spiunit të agjenturave

Një oficer madhor, i cili preferon të mbetet anonim ka denoncuar tek “qytetari dixhital” i Berishës rolin e dyfishtë të spiunit të agjenturave të huaja në negociatat sekrete për ndarjen e detit me Greqinë.
“Detin me Greqine, me urdher te Rames, e ndau nje spiun!
Oficeri madhor dixhital denoncon:
Praktiken e ndjekur per marreveshjen e detit.
Largimin nga Forcat e Armatosura te kryenegociatorit teknik te marreveshjes se detit, Artur Muçollarit si bashkepuntor i sherbimeve te huaja.
Lexoni mesazhin e oficerit madhor dixhital. sb
“Z.Berisha, kjo photo “demaskon” qasjen se në Korcë (dhe jo vetëm): “janë zhvilluar “VETËM !!” negociata politike/diplomatike”???!
2. Kështu, përfshirja e ushtarakut ((pa Integritet) në takimin e Korçës (dhe jo vetëm) konfirmon se janë zhvilluar negociata teknike!!!
= Parë kështu, kërkesa për “Plotfuqishmëri” është: “për të noterizuar negociatat e zhvilluara në mungese të legjetimitetit…” !!!!!!
3. Nē dijeninë zyrtare, Z. Mecollari ështē larguar (dhe nuk e ka kundershtuar!!!) nga FA me një praktik institucionale që konfirmonte përfshirjen e Tij në sherbim të sherbimeve të huaja të Inteligjencës!
= Praktika është e administruar në Sherbimin Informativ Ushtarak, e realizuar me vendim të Prokurorit të Pergjithshem.
Në përmbledhje, gjykoj se ky rast ka peshë kritike për tu konsideruar!!”, shkruhet në mesazhin tek “qytetari dixhital”.