Ballina Politikë Rama “flirton” në shtëpinë e Zotit me ministren dhe injoron myftiun

Rama “flirton” në shtëpinë e Zotit me ministren dhe injoron myftiun

Një skenë aspak normale është denoncuar nga qytetarët e Beratit gjatë vizitës së Ramës në Xhaminë e qytetit. Teksa është futur në xhami Rama e ka patur mendjen të hargaliset me ministren e tij të Kulturës dhe ka injoruar myftiun duke mos I dhënë as dorën, a thua se në shtëpinë e Zotit ishte futur për të “flirtuar” me ministren e tij dhe jo për të vizituar objektin e kultit.
Lexoni denoncimet e qytetarit dixhital. sb
“Vizita ne Berat! I nderuar Z.Berisha! I skandalizuar nga sjellja harbuteske e lloshit qe kemi zgjedhur per kryeminister qe nuk njeh as Zot, as moral e as etike. Hyn ne shtepin e Zotit dhe së bashku me ministren Kumbaro ne menyren me te pafytyre injoron myftiun e qytetit i cili qendronte ne deren e xhamise (e cila pritet te restaurohet nga TIKA) as nuk e pershendet dhe as i jep doren njeriut qe perfaqeson nje komunitet te tere aq me teper qe eshte administratori i ketyre objekteve te kultit”, shkruan qytetari.

Exit mobile version