Ballina Politikë Kryetari i Partisë Komuniste dhe spiuni i Sigurimit zgjidhet nga Rama në...

Kryetari i Partisë Komuniste dhe spiuni i Sigurimit zgjidhet nga Rama në krye të reformës në drejtësi

Deputeti Bylykbashi dhe ish-ministri i Drejtësisë, Bardhi kanë paraqitur dokumentet përmes të cilave provohet se kandidatët e zgjedhur nga Rama në krye të KLP dhe KLGJ nuk plotësojnë kushtet. Rasti më flagrant dhe skandaloz është ai i Kosta Janos, i cili është zgjedhur në krye të reformës në drejtësi në kushte flagrante të shkeljes së ligjit, duke pasur dosje si ish-bashkëpunëtor i Sigurimit të Shtetit dhe në të njëjtën kohë ka qenë drejtues politik i Partisë Komuniste në Lushnje.

Exit mobile version